rodos Napisano 10 Września 2018 #528021 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 (edytowane) Twój nick podczas gry: Mozesz mi skoczyc: Godzina, data zdarzenia:05.09.2019 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:73955814 0 00:11 33 0 Uzasadnienie: Admin banujacy w ciagu 48h nie przedstawil dowodow i zamiast dostac warna to ja dostaje perm mute bezpodstawnie.Czy regulamin dotyczy tylko niektorych osob?Sa rowni i rowniejsi? Ponizej przedstawia zdanie innych uzytkownikow jezeli chodzi o traktowanie poza regulaminem: @Wredna jakoś leci @S0B0T4 no też tak myślę i może dlatego to odwołanie zostało potraktowane po za regulaminowo rodos Dzisiaj 12:57 Czarna napisala do sunna o zbanowanie mnie wymyslila sobie prowokacje z mojej strony ktorych oczywiscie nie bylo i on dal bana przypuszczam bez zapoznania sie z sytuacja:) S0B0T4 Dzisiaj 12:56 @SQNFUN Zapewne SUNN skoro go oznaczył ktoś tam Wredna Dzisiaj 12:56 @SQNFUN no witam co tam jak tam? SQNFUN Dzisiaj 12:56 @Wredna Serwus Wredna Dzisiaj 12:56 Cześć rodos Dzisiaj 12:55 W takim razie w jakim dziale mam napsiac skarge? SQNFUN Dzisiaj 12:55 @rodos a orientujesz się kto Ci dał tego bana? Jestem trochę leniwy i nie chce mi się sprawdzać w bansie SQNFUN Dzisiaj 12:55 @rodos Nie mam zielonego pojęcia, zasady są jasne i obowiązują raczej wszystkich... Tak jak napisałem niżej, po 48h jak admin banujący nie wrzuci do tematu dowodów to odwołujący otrzymuje unbana, a admin który go nadał otrzymuje ostrzeżenie w dziale serwerów. rodos Dzisiaj 12:54 Wiec zachodzi pytanie jakim cudem po 5 dniach bez przedstawienia dowodow mam perma?:) gdzie czas juz zostal przekroczony 2.5 krotnie S0B0T4 Dzisiaj 12:54 Edytowane 10 Września 2018 przez rodos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 10 Września 2018 #528027 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 1 godzinę temu, rodos napisał: Ponizej przedstawia zdanie innych uzytkownikow jezeli chodzi o traktowanie poza regulaminem: W tej sytuacji zdanie innych użytkowników Nas nie interesuje. Czarna napisala do sunna o zbanowanie mnie wymyslila sobie prowokacje z mojej strony ktorych oczywiscie nie bylo i on dal bana przypuszczam bez zapoznania sie z sytuacja:) Tutaj nie jestem w stanie poprawnie odpowiedzieć, ponieważ nie wiem jak to dokładnie było, jednak mogę Ci obiecać, że gdy @SUNN. wróci na forum postara Ci się to wszystko jak najlepiej wyjaśnić. @rodos Nie mam zielonego pojęcia, zasady są jasne i obowiązują raczej wszystkich... Tak jak napisałem niżej, po 48h jak admin banujący nie wrzuci do tematu dowodów to odwołujący otrzymuje unbana, a admin który go nadał otrzymuje ostrzeżenie w dziale serwerów. Oczywiście, że tak! Jednak musisz zrozumieć że czasem zdarzają się sytuację nagłe, takie których nie jesteśmy w stanie przewidzieć, czy też nie mamy na nie wpływu - Tak właśnie było w tej sytuacji jeżeli chodzi o Sunna i dostarczenie przez przez niego dowodów. rodos Dzisiaj 12:54 Wiec zachodzi pytanie jakim cudem po 5 dniach bez przedstawienia dowodow mam perma?:) gdzie czas juz zostal przekroczony 2.5 krotnie Perma na serwerze już dawno nie masz - radzę sprawdzić jeszcze raz. Co do przekroczonego czasu, to wyjaśniłem Ci to już wyżej i więcej razy nie zamierzam. Z racji tego, że Sunn nie ma jak pojawić się na forum podjął decyzję o tymczasowym zdjęciu bana do czasu wyjaśnienia sprawy, ale żeby dalsze prowokacje nie miały miejsca ma zostać nałożone mute na serwerze, bo sam nick z tamtej sytuacji spokojnie na mute starcza. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 10 Września 2018 #528028 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi