SQNFUN Napisano 21 Września 2018 #529122 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 (edytowane) Data zdarzenia: 21-09-2018 około 12:30 Nick gracza: Mohamed Alli Dowody: Świadkowie: --- Uzasadnienie: Mohamed Alli zaczął mnie obrażać, a ja nie dam sobie wejść na głowę jak dobrze wiecie dlatego domagam się +1 dla tego delikwenta. Jeżeli jakimś cudem nie zostanie ukarany, a obrażanie innych będzie akceptowane przez zielonych to również w takich sytuacjach nie będę obojętny, bo tym razem odpuściłem. Jeszcze dodam że owy delikwent od dawna sieje ferment na sb. Edytowane 21 Września 2018 przez SQNFUN Wredzioszek., Mohamed Alli i RYBSON dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 21 Września 2018 #529124 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Nie wiem czy słowo "OBRAZA" jest tu odpowiednie. Użytkownik ukarany punktem ostrzeżenia za prowokacje na czatboksie. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 21 Września 2018 #529125 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi