Psycholog banan Napisano 22 Września 2018 #529357 Napisano 22 Września 2018 (edytowane) Data zdarzenia: 23:48Nick gracza/admina: Pysia Dowody:HLTVŚwiadkowie:Nie potrzebni Uzasadnienie: Admina Pysia z kolegą współpracują ze sobą Demko: http://d1.hltv.org.pl/srv41452/HLTV-1809222328-css_train2x2.dem.zip Zapomniałem dać demko przepraszam bardzo 14:16-14:17 Czy to nie dziwne że przepuścił tą osobę bez żadnego strzału ? Powinien raczej oddać strzał chyba to by było normalne 14:59-15:08 znów dał osobie zaplantować pakę a powinni się bić normalnie 16:55-17:06 admin plantuje z kolegą pakę i dopiero później się BIJĄ 18:33 Kolega plantuje i czeka aż zaplantuje pakę @VisTeR.' Twója admin nie wie co wolno Jako admin nie można nabijać i współpracować . Jest nawet jeden dowód że się tam nie bili od razu. + admin musi być opanowany zawsze a nie piszę do osoby która robi ss'y "bye frajerze" xD jeżeli trzeba dowód to mogę z hltv to brać @LOLSON @VisTeR.' @z.r.a.z. @aureox może ktoś coś zrobi z tym tematem już stoi więcej niż 24 h. @Pyssiekk może się wypowiesz w tym ? Może coś masz na swoją obronę ? A więc tak mam nowe dowody że admin jest wykozystywany do swoich celów. Jak widać admin przenosi swojego kolegę do team'u tym razem egzekutora. Tym wypadku chyba już należy się +2 za złamanie dwukrotnie regulaminu I jakby nikogo nie było to byście grali na kosy ale nie macie prawa nabijać st patrząc na sb za to jest ban na tydzień + była jeszcze 1 osoba a nie że byliście sami i było nie równo ? było 3 vs 3 a ty go przeniosłem do sb z powodu że nie było równo śmiech na sali... I tak mam wonty do cb bo jako admin masz być wzorem dla innych a zachowujesz się jakbyś był kimś wielkim i ci wszystko wolno. Edytowane 24 Września 2018 przez Psycholog banan Mamusiaa, SHIRO, L@M@NeR i 1 inny dodali reakcje 4
Pyssiekk Napisano 24 Września 2018 #529598 Napisano 24 Września 2018 Po pierwsze skarga na pysie a nie pisie po 2 przerzuciłem go bo było nie równo po 3 plantowąłem bo nikogo nie było i graliśmy kosy
Pyssiekk Napisano 24 Września 2018 #529599 Napisano 24 Września 2018 A zresztą nie pasuje to złoże degradację i tyle w temacie pogram sobie bez tego a ty wbijasz na server i odrazu masz do mnie wonty
Administrator VisTeR.' Napisano 24 Września 2018 #529603 Administrator Napisano 24 Września 2018 No to lecimy: Pierwsze SSy: 2 SSy Ban za Czitowanie + Brak rozpiski: A tu taki deser: Dostałem info że idą bany za dobrą grę więc sam to sprawdziłem. Dostałem bana za WH fajnie Kolejną rzeczą którą się dowiedziałem jest nieznajomość regulaminu admina + obsługi menu admina. Jak gość może wejść na AB mając STEAM..... Do tego forum nie jest sprawdzanie i całkowite olanie odwołania. Dowody? Przekonanie się tego na własnej skórze jest wystarczające. Admin zostaje zabrany. Zamek.
Administrator VisTeR.' Napisano 24 Września 2018 #529604 Administrator Napisano 24 Września 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
Popularne Dni
24 Wrz
4
22 Wrz
1
Najaktywniejsi w tym temacie
VisTeR.' 2 posts
Pyssiekk 2 posts
Psycholog banan 1 post
Popularne Dni
24 Wrz 2018
4 posts
22 Wrz 2018
1 post
Popular Posts
Psycholog banan
Data zdarzenia: 23:48Nick gracza/admina: Pysia Dowody:HLTVŚwiadkowie:Nie potrzebni Uzasadnienie: Admina Pysia z kolegą współpracują ze sobą Demko: http://d1.hltv.org.pl/srv41452/HLTV-1809222328-cs
Posted Images