HardeQ Napisano 25 Września 2018 #529714 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: Tło z komponującym się napisem. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): /// Tutaj inwencja, można samodzielnie wykonać jakiś prosty stock, jak nie to coś z internetu o tematyce. Kolorystyka: Zieleń, niebieski, biel, czerwień (różnie odcienie, mogą być jednocześnie, może być wykorzystany jeden) Rozmiar: 600x250 Napis: "A jeśli umrę jako partyzant Chcę byś pochował godnie mnie Pogrzeb mnie w górach, tam hen, wysoko Gdzie piękny kwiat swój kładzie cień" Inne uwagi: Buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 30 Września 2018 #530083 Udostępnij Napisano 30 Września 2018 (edytowane) Nie mialem kompletnei pomyslu co Ci zrobic, 0 weny. Edytowane 30 Września 2018 przez Wнo αм ι? HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 4 Października 2018 #530500 Udostępnij Napisano 4 Października 2018 @HardeQ La casa de papel HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Października 2018 Autor #530525 Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Bella ciao faktycznie jest wyśpiewywana przez Berlina i Profesora, ale znałem wcześniej. Piękna piosenka Dziękuję bardzo, wszystkie prace fajne, którąś wybiorę. :* Werid *-* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 5 Października 2018 #530526 Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi