Kennys l Bombel Napisano 25 Września 2018 #529716 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Nick: KennyS l Bombel Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem już na paru sieciach na ostatniej na której byłem upadła Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: około 5-6 lat (Jeżeli chodzi o serwer to około 2miesięcy ) Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty: Był bym adminem który był by bardziej aktywny w godzinach gdzie ich nie ma za dużo (Poranki Po południa ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu myślę że około 9h (1.5h na dzień)(W Soboty 5h) Kontakt: Forum, FB Link do GameTracker'a: Coś mi nie działa Wiem napisałem już podanie ale na inny serwer ponieważ zaliczyłem lekkiego faila (wiem że nabijałem klucze ... Obiecuje Poprawę że to się nie powtórzy)\ Jak by ktoś miał jakieś pytania proszę pisać na wiadomość priv (Forum) Gorąco pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 25 Września 2018 #529721 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 (edytowane) Po pierwsze n ie ma szansy żebyś po takim czymś dostał szanse na admina jestem dalej na nie z powodu nabijanie st. @VisTeR.' zamyk czyż nie ? Edytowane 25 Września 2018 przez Psycholog banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Września 2018 #529731 Administrator Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Jak w poprzednim podaniu odrzucone. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Września 2018 #529732 Administrator Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi