Go艣膰 vertisek Napisano 30 Wrze艣nia 2018 #530144 Udost臋pnij Napisano 30 Wrze艣nia 2018 Nick: Verti Wiek: 22 STEAM_ID:聽STEAM_0:0:439527513 Link do BanID:聽https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:439527513 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Dobre Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Nie By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: My艣l臋, 偶e przyda si臋 kolejna para r膮czek do pomocy w ocenianiu聽demek oraz ss'贸w, jestem tutaj ju偶 bardzo d艂ugo i chce spr贸bowa膰 czego艣 nowego. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Jestem praktycznie zawsze, ale gdy jestem w trakcie nauki no to r贸偶nie to bywa. Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Tak, Admin CS:GO #1 4 miesi膮ce oraz 1 miesi膮c admin CS:GO #8 Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Tak Co艣 od siebie: Mam nadzieje 偶e, dostan臋 szanse si臋 wykaza膰 i oceni膰 te偶 swoje umiej臋tno艣ci. To wszystko z mojej strony. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 30 Wrze艣nia 2018 #530149 Udost臋pnij Napisano 30 Wrze艣nia 2018 Zestaw pw. 聽SQNFUN, senor i RYBSON dodali reakcje 2 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 1 Pa藕dziernika 2018 #530184 Udost臋pnij Napisano 1 Pa藕dziernika 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl RYBSON doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi