JLO Napisano 8 Października 2018 #530842 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Data zdarzenia: 2018-10-08 godzina ok 17:30 mapa mirageNick gracza: NetraxDowody: Logi serwera Netrax po tym jak go zabilem napisal do mnie "co za zero je***e xDDDD" "wiesz ze jak koledzi Ci wbiją globalka to nie bedziesz dobry?", zazdrość? Nie wiem, ale takie teksty rowniez padaly w moim kierunku. Najwidoczniej Pan Netrax mysli ze tylko on jest na tyle dobry zeby wbic samemu global elite, a jak ktos inny ma najwyższa range w grze to oczywiscie jest boostowany. Szczególnie kiedy "bije" Netraxa na ffa Netrax wiele rund ginął przeze mnie i od razu prowokowal tekstami typu "tryhardzik je***y" płakal za kazdym razem jak ginął i obrazał na czacie. Jak pytalem po co obraza to nie uzyskiwalem odpowiedzi. Nie jest to pierwsza taka sytuacja. Zarówno Netrax jak i Pitondo nie powinni miec admina, o ile netrax dalej go ma (wiem, ze miał) Obaj bracia obrazaja ludzi na serwerze, wywyższają się i uwazają za panów serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 9 Października 2018 #530962 Udostępnij Napisano 9 Października 2018 (edytowane) @JLO To co napisał @z.r.a.z. w notatce, jak piszesz skargę lub zgłoszenie, musisz pokazać dowody przeciwko "oskarżonemu". Widzę że dowodów brak, zamek Edytowane 12 Października 2018 przez REKUSEQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 12 Października 2018 #531241 Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi