BrK aka Kodex Napisano 10 Października 2018 #531097 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 (edytowane) Nick: BrK lub KodexWiek: 31Doświadczenie (w byciu adminem): Duze.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9Staż w CS-sie: 10 lat CS 1.6 + jakies 3 moze wiecej lat w CS 1.5 Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Jestem czesto na serwerze,spedzam duzo czasu w dzien i ostatnio takze w nocy ale Cziterzy niedaja pograc brakuje admina i po czesci dla tego tez skladam to podanie. Co wiecej podoba mi sie gra na tym serwerze,jest duzo milych osob i fajna atmosfera I chcialbym aby tak zostalo Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 4 do 8h Kontakt: Steam Edytowane 11 Października 2018 przez BrK aka Kodex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 11 Października 2018 #531104 Udostępnij Napisano 11 Października 2018 6 godzin temu, BrK aka Kodex napisał: Dlaczego Ty: Jestem czesto na serwerze,spedzam duzo czasu w dzien i ostatnio takze w nocy ale Cziterzy niedaja pograc brakuje admina i po czesci dla tego tez skladam to podanie. Ledwo 18 godzin uzbierane z obu nicków, pojawiasz się na serwerze co 4 dni i to według Ciebie jest to "często" i "dużo czasu w dzień i w nocy"? Na serwerze też niczym szczególnie się nie wyróżniasz i pewnie nikt by Cie nie zauważył gdyby nie te dość dziwne spamy w stronę graczy i adminów żeby wysłali Ci zaproszenie na steam a zapytany czy coś konkretnie potrzebujesz nie potrafiłeś odpowiedzieć krótko i na temat tylko odpowiedzi były NO WYŚLIJ TO SIĘ DOWIESZ i większość uznała to jako zaczepki, że tak ujmę "typowego gimba" i przestawali na Ciebie zwracać uwagę ( łącznie ze mną) Patrząc na takie zachowanie to automatycznie nasuwa się pytanie czy aby na pewno masz tyle lat ile napisałeś czy raczej cyferki mają być na odwrót Tak więc przykro mi niezmiernie ale nie tym razem i zapraszam z podaniem za jakiś czas. A tu Twoje GT bo je też należy podać https://www.gametracker.com/player/kodex/80.72.43.106:27027/https://www.gametracker.com/player/BRK/80.72.43.106:27027/ sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 11 Października 2018 #531105 Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi