senor 2375 Posted October 19, 2018 - Na oddanie głosu macie tydzień. - Każdego tygodnia wystąpi inna osoba. - Nie głosujemy na siebie. Jeśli ktoś chciałby wziąć udział w Q&A wystarczy, że napisze komentarz "Zgłaszam się". Share this post Link to post Share on other sites
wandi 2860 Posted October 19, 2018 coś jest nie tak bo mogę na siebie zagłosować ;o Bt senor, October 19, 2018 Nie da rady zrobić tak, aby dany użytkownik nie mógł na kogoś zagłosować w ankiecie. Jednak w regulaminie Q&A jest jasno napisane, że nie można głosować na siebie. W tym przypadku możesz głosować na siebie bo de facto w ankiecie jest inny nick niż masz obecnie. Share this post Link to post Share on other sites
erroR.! 219 Posted October 19, 2018 Zgłaszam się xD Share this post Link to post Share on other sites
vertisek 355 Posted October 19, 2018 Ja też się zgłaszam. Share this post Link to post Share on other sites
SadoS 1122 Posted October 19, 2018 (edited) Zgłaszam się @senor jak dla mnie jedno i to samo ale tutaj o byle gó**o się pr***********ć można ;(@senor wygląda na to że nie rozumiem twoich żartów (bez spiny) pozdro kończmy temat Edited October 19, 2018 by SadoS Bt senor, October 19, 2018 Meldować to się można w wojsku, tutaj wystarczy napisać komentarz "Zgłaszam się" Masz 24 godziny na edycję, albo dostaniesz kopa w czoło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bt senor, October 19, 2018 Napisz notke dla beki, chciej poinformować użytkownika w zabawny sposób aby zmienił treść posta, a i tak ma pretensje o to... Niektórzy naprawdę nie potrafią zrozumieć, że jakiś porządek musi być ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯ Share this post Link to post Share on other sites
NeQ 642 Posted October 20, 2018 Przepraszam bardzo ale czy ktoś może mi wyjaśnić : mogę nominować sam siebie ale już zagłosować na siebie nie mogę ? to po co mam sam się zgłaszać ? Pozdrawiam 1 Livio reacted to this Bt senor, October 20, 2018 Post nic nie wnosi do tematu, skoro lubisz sie do wszystkiego przyp*******ć to rób to gdzie indziej, bo taka wypowiedź w tym dziale jest zwyczajnie traktowana jako spam. Share this post Link to post Share on other sites
siZe.cfg 12 Posted October 25, 2018 zgłoszom się na rewiry Share this post Link to post Share on other sites