Kennys l Bombel Napisano 20 Października 2018 #532008 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Nick: KennyS l Bombel Wiek: 17 Doświadczenie ( w byciu adminem): Byłem już parę razy adminem :) Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że 6-7 Staż w CS-sie: Gram już w Cs jakieś 4-5 lata Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty: Chcę się starać o admina głownie dlatego że jest wiele sytuacji gdzie nikt z adminów nie jest na serwerze (Wiem że nie mogą być zawsze) Dzisiaj była sytuacja gdy gracz grał sobie na Aim:bocie i sam się przyznał że na naszym serwerze dostał już 7 permów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na Cs ok. 2-5h (Mówię tutaj o serwerze) Kontakt: Mam FB oraz można do mnie pisać na forum lub w grze Link do GameTracker'a: (Coś mi się tutaj buguje z tym Game trackiem nw czm jak by ktoś by mógł mi pomóc to bym był wdzięczny ) Pozdrawiam Bombel :) Życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 20 Października 2018 #532021 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Tutaj twoje gt nie wiem jak wy nie możecie tego znaleźć ale mniejsza.. https://www.gametracker.com/player/KennyS l Bombel/91.224.117.52:27140/. A więc tak: wiek + non-steam - a to najbardziej potrzebne Jeżeli jakaś osoba cheatuje się zgłasza na forum lub robi demka. i tutaj dostałeś bana za współpracę msc temu http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=7163 Ale to nie ode mnie zależy czy cie przyjmą moje słowo to NIE po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 20 Października 2018 #532023 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Na nie -mało graczy a dużo adminów więc nie opłaca się brać kolejnego -steam -nabijanie st to tyle z mojej strony @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bl@cK Napisano 20 Października 2018 #532040 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Na nie: -pisze czy expimy -klnie dosc czesto -Non steam -wyzywa graczy Edytowane 20 Października 2018 przez Bl@cK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bl@cK Napisano 21 Października 2018 #532143 Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Czytać czat css_dust2x2_go0022.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajTeG Napisano 21 Października 2018 #532151 Udostępnij Napisano 21 Października 2018 mily gracz i mysle ze by byl sprawiedliwym adminem,Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Października 2018 #532154 Administrator Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Brak STEAM oraz brak kultury skreśla Cię z bycia adminem. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Października 2018 #532155 Administrator Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi