CukierkowyMario Napisano 22 Października 2018 #532229 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 (edytowane) Nick: NemeziS AS PIKWiek: 25Doświadczenie (w byciu adminem): Mam dość szerokie kryteria : Mam dość spore byłem Adminem na paru serwerach jak też miałem 3 swoje.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10Staż w CS-sie: Staż na CS 1.6 to 10 lat CS GO 2 lataSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Chciałbym pomóc na serwera w tedy gdy nie ma na nim żadnego admina , czyli godziny nocne 22-00 bo w tedy wchodzą różni ludzie z wallhack , po za tym mam dość użerania się z osobami które śmieją ci się w twarz bo nie ma Administracji na serwerze , po resztą to też że mam pojęcie jakiekolwiek o administracji. Po za tym che się przysłużyć dla tego serwera by był lepszy niż jest teraz.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Czasu jest dużo od dnia do nocy przeważnie od 3 - 4 godzin dziennie Kontakt:<STEAM: https://steamcommunity.com/rofiles/76561198805483920/home/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NemeziS AS PIK/80.72.43.106:27022/ Edytowane 22 Października 2018 przez Nemezis ad elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remciu Napisano 22 Października 2018 #532233 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Hmm jestem na tak: +Steam +wiek +amxx +staż + gt Znasz regulamin każda para rak się przyda do pomocy no i życzę ci powodzenia Strzała CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 22 Października 2018 #532234 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Tego się nie spodziewałem :O Na TAK! + z tym GT to Cię coś ekhem + Wiek + AMXX + steam - napisałeś nazwy innych sieci + kontakty + staż + przydadzą się rączki do pomocy pozdrawiam 053 ole ole CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 22 Października 2018 #532244 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Na Tak +wiek +aktywny +pomocny +zgłasza cziterów +steam +amxx elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 22 Października 2018 #532253 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 No to tak: +steam +GT +wiek +AMXX (lepsze niż moje) +doświadczenie +widziałem że chce pomóc jak są cziterzy( chciażby wczoraj jak gościu chciał podszyć się podemnie I co chwile nicki zmieniał a biegał na wh I sh) Jest to taki botek do bicia . Jestem na wielkie TAK CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 22 Października 2018 #532255 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Na Tak. Podanie ładnie napisane, wiesz czego chcesz, nigdy z Tobą problemu nie było. aktywny gracz + czasami się udzieli na mikro. Wszystkie Wymagania spełniasz a dodatkowe ręce zawsze się przydadzą no i Szanse powinien każdy dostać . Moja Malutka rada. zmień ilość godzin jakie przegrywasz dziennie napisałeś 7-10 a to bardzo dużo. lepiej napisać 1-2h a grac 7 czasami.. niż z wejścia tyle. ponieważ zaraz się Ciebie czepią ze nie masz przegrane co dzień tyle. Pozdrawiam i Powodzenia CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 23 Października 2018 #532342 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Na TAK +Wiek +Staż +GT +Lubiany +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 25 Października 2018 #532508 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Nie ma na co czekać dalej z akceptacją chociaż połowa adminów się nie wypowiedziała. Podanie ładnie napisane, aktywność kozacka, widać częste zgłoszenia także dostajesz ode mnie szansę. Zgłoś się z SiD'em do mnie na priv. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 25 Października 2018 #532509 Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi