Mamusiaa Napisano 1 Listopada 2018 #533321 Udost臋pnij Napisano 1 Listopada 2018 Nick: M a m c i a Wiek: 26 STEAM_ID: STEAM_0:1:200255575 Link do BanID:聽https://banid.pl/kto?to=0:1:200255575 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Dobre Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak i to du偶o razy 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze jeden ban za plugin xDD Dlaczego Ty?: Jak wida膰 d艂ugo mnie nie by艂o i by艂am zmuszona zrezygnowa膰 ze wszystkich rang. ( rodzinne powody+brak laptopa).聽 Chcia艂abym pom贸c ekipie UBT, z tego co pami臋tam to nie by艂o ze mn膮 偶adnych problem贸w, abym wyl膮dowa艂a na czerwony dywanik hehe 聽PODKRE艢LAM 聽Mam du偶o wolnego czasu to czemu by nie ja Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Jestem rano, popo艂udniu i jak wida膰 mog臋 nawet wieczorkiem wbija膰. Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Tak Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie): Tak Co艣 od siebie: Pozdrawiam Ci kt贸rzy zat臋sknili 聽:X聽 aureox, DobryChlopak, Kyou i 8 innych dodali reakcje 7 1 2 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi