Locos Napisano 2 Listopada 2018 #533506 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 Nick: LocosWiek:17Doświadczenie (w byciu adminem): ponad rok na serwerze multi-head 400 lvlZnajomość AMXX (W skali 1-10): 10Staż w CS-sie: około 6 latSteam / NonSteam: nonsteamDlaczego Ty: uważam że adminów na serwerze jest za mało i będę nadawał się by być adminemCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 1-5h Kontakt: [email protected] /numer telefonuLink do GameTracker'a: nie podaje bo zmieniłem nick więc tak nic nie mam na nowym nicku ;/ A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastiannn Napisano 2 Listopada 2018 #533511 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 - nie kojarzę Cię z serwera - nonsteam + doświadczenie Jak będzie steam, i dasz się trochę poznać (nie grałem na cod 400) będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 2 Listopada 2018 #533512 Weteran MH Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) 10 godzin temu, Locos napisał: Link do GameTracker'a: nie podaje bo zmieniłem nick więc tak nic nie mam na nowym nicku ;/ żart jakiś? Na nie -steam - GT same minusy Edytowane 3 Listopada 2018 przez SadoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi