LevatinoeK Napisano 6 Listopada 2018 #534230 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Nick: LevationeKWiek: 16Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem adminem na 2 serwerach nikt nigdy na mnie się nie skarżył a wręcz na odwrótZnajomość AMXX (W skali 1-10): 7,5/10 spokojnie do nauczenia 10/10 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Ponieważ chciałbym pilnować serwera zeby ludzie przestrzegali regulaminu szkoda serwera bo co jestem to jakiś cheater jest a często jest tak ze po prostu admina nie ma nawet jak napisze to zanim ktoś wejdzie popsuja fajna grę ;). A czasami jestem na noc na serwerze i dużo własnie wchodzi nieodpowiednich ludzi z wh,aim,sh itd. Myślę ze bym był dobrym adminem mam dobry kontakt do tego z graczami i próbuje budować dobra atmosferę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-7h Kontakt: Forum i mogę załozyć co bedzie trzeba Link do GameTracker'a :https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=LevationeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 6 Listopada 2018 #534234 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 (edytowane) jestem bardzo neutralny co do twojej kandydatury bo z jednej strony masz bardzo dobra aktywność a z drugiej twoja znajomość regulaminu pozostawia wiele do życzenia. Dodatkowym minusem jest brak steam (chociaz w sumie tutaj nie jest to wymagane), ogólnie brakuje nam adminów na serwerze i kolejna para rak by się przydała. zapewne twoje podanie będzie z marszu odrzucone patrząc na to ze napisałes je po raz 3 w okresie ostatnich 2 tygodni. powodzenia. PS. https://www.gametracker.com/player/LevationeK/80.72.40.110:27008/ - to jest link do twojego GT Edytowane 6 Listopada 2018 przez Master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LevatinoeK Napisano 7 Listopada 2018 Autor #534302 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Dzieki wielkie napisalem 3 raz bo LOLSON mi pozwolil napisac jak od 1 podania minie pare dni i dlatego tak to wiem ze 2 podania mozna ale dostałem pozwolenie bo sie pomylilem o 1 dzien lub 2 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 9 Listopada 2018 #534560 Weteran MH Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Kolejny ban za nieznajomość regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 9 Listopada 2018 #534561 Weteran MH Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi