eyos Napisano 13 Listopada 2018 #535392 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Data zdarzenia:13.11.2018 Nick gracza: dickson Dowody:mam ssy mojej wysłanej wiadomości Świadkowie: dynqa bydzi Uzasadnienie: napisałem do niego ze bez tej premki gra jak bot i za to dal mi bana na 30 minut z powodu kultura ;/ Moim zdaniem wyraziłem tylko swój pogląd na temat jego skila wiedz niech się kolega ogarnie chyba świerzak ;/ klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 13 Listopada 2018 #535401 Weteran MH Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Bana dostałeś ode mnie. Za dosłownie parę sekund dorzuciłeś jeszcze jakieś podobne "opinie" o graczu. klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Listopada 2018 #535416 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Problem rozwiązany ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Listopada 2018 #535417 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi