jambojeta998 Napisano 14 Listopada 2018 #535520 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 (edytowane) Nick: JambojetaWiek: 20.03.2001 (17)Doświadczenie (w byciu adminem): Tak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 ale jestem w stawie się poduczyć bardziej w krótkim czasieStaż w CS-sie: 9 latSteam / NonSteam: NSDlaczego Ty: Ponieważ widzę jak inni gracze oszukują i łamią regulamin.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 5 h Kontakt: Forum Steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Jambojeta/80.72.40.110:27027/ Edytowane 14 Listopada 2018 przez jambojeta998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Cudowny Napisano 14 Listopada 2018 #535543 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 +wiek +doświadczenie +staż -steam +kontakt +GT Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 15 Listopada 2018 #535565 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Wsumie często Ciebie widze i każdemu jakąś szansa się należy . Myślę że ogarniesz amxbans. Jestem na tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xAdrriano Napisano 15 Listopada 2018 #535676 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Jestem na nie -ns +Wiek +/- doświadczenie -gt, jak poprawisz swoje GT to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jambojeta998 Napisano 15 Listopada 2018 Autor #535678 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 @xAdrriano GT jak w innych przypadkach nadrobię teraz miałem po prostu dużo nauki bo zbliża się półrocze ale już ogranięte wiec spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDawide Napisano 18 Listopada 2018 #536011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Wielkie NIE. Gracz bez jakiejkolwiek kultury, obraża mnie i innych, bo go zabijamy. Taka osoba nie powinna zostać adminem... https://www28.zippyshare.com/v/rfCELDkR/file.html Były jeszcze inne wyzwiska, których nie ma na screenach, ale @Baba_Yaga jest świadkiem, że były Rudaaaa i Baba_Yaga dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baba_Yaga Napisano 18 Listopada 2018 #536013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Jestem na NIE -brak kultury -gt -doswiadczenie i bylem swiadkiem tych wyzwisk bardzo nie mile slowa tam padaly dla mnie taka osoba nie moze zostac adminem Rudaaaa i MrDawide dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 18 Listopada 2018 #536021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) Jestem na TAK Kultura hmmm czasem widzę jak przeklina ale stara się kropkować pewne słowa gt da się poprawić doświadczenie pomogę w bindach i wg ja bym dał szanse przynajmniej wiadomo że to jest facet A nie jak pani, ops przepraszam już pan @Aleksandraaena po Sprawdzeniu ip i ostatnich logowaniach po ts okazało się ze co do rodzaju płci jest troszkę inaczej niż mówił pan @Aleksandraaena może zostać zdegradowany za brak aktywności na serwerze i raczej już się tam nie pojawi EDYCJA @Baba_Yaga Pan też ma wiele za uszami co do kultury miałem wcześniej wielokrotne zgłoszenia odnośnie braku szacunku do pewnych osób Co do top 1 mam jedno pytanko @Baba_Yagadlaczego jakiś czas temu jak ja wchodziłem to nagle znikałes z serwera a jak wychodziłem w tajemniczy sposób się na nim pokawiales czy byś się bał o utratę rankingu spokojnie zagwarantuje ci że ja będę top 1 Ps. Twoje top jest wbijane na siłę a mianowicie gdyby nie klasy premium myślę że miał byś więcej dedow niż zabujstw Pozdrawiam. Staty 150 na 20 Edytowane 19 Listopada 2018 przez .:lHlQlAl:. MARCIN3K i Rudaaaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BosoPrzezSwiat Napisano 18 Listopada 2018 #536068 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) - Kultura co do tych ss'ów to baba ma rację , admin nie powinien być przykładem dla innych aaa nie obrazać inny w taki sposób - Gt do poprawy Na NIE HQA jak to :O " A nie jak pani, ops przepraszam już pan @Aleksandraaena po Sprawdzeniu ip i ostatnich logowaniach po ts okazało się ze co do rodzaju płci jest troszkę inaczej niż mówił pan @Aleksandraaena może zostać zdegradowany za brak aktywności na serwerze i raczej już się tam nie pojawi " Serio to był koleś nie laska ? hahahaha fesss bez komętarza.......... EEEjjjjj to to może jakiś pedofil był :O Edytowane 18 Listopada 2018 przez BosoPrzezSwiat MrDawide, Rudaaaa i Mamusiaa dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jambojeta998 Napisano 18 Listopada 2018 Autor #536075 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) Wiem ,że zrobiłem źle ale uspokoiłem się w przeciągu kilku tygodni i jak można zauważyć nawet nie przeklinam a na tych ss prowokowałeś mnie do używania takich słów Ps. jeśli Baba_Yaga był świadkiem że go obrażam powinienem zostać ukarany albo dostać upomnienie ale jako admin nie zareagowałeś a nawet nieraz zemną się z niego śmiałeś więc babciu ty też chyba powinieneś się zastanowić nad swoją posadą admina Edytowane 19 Listopada 2018 przez jambojeta998 MrDawide i Rudaaaa dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 19 Listopada 2018 #536104 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Na NIE popraw kulture I gt I wtedy mozemy rozmawiac o twoim podaniu 5 na NIE 3 na TAK MrDawide i Rudaaaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudaaaa Napisano 19 Listopada 2018 #536130 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Jestem na nie. Szczególnie, jeśli chodzi o Twoją kulturę. Poprawiłeś ją w przeciągu kilku tygodni ? Ty chyba nie wiesz, że tydzień ma 7 dni, bo jeszcze 12 listopada napisałeś, że Dawid to kur*a. Ogólnie z początku nie wiedziałam, że to chodzi o niego, bo zauważyłam tylko tekst "Nie wiesz, że to największa kur*a na serwie?" Sprawdziłam później specjalnie HLTV, bo wiem, że kilka dni wcześniej też go obrażałeś i akurat znalazłam co pisałeś. Jeśli chodzi o Babę to nie banował Cię wtedy za to, tylko dlatego, że go o to poprosiliśmy, że i tak było mało graczy. de_eldorado0001.bmp de_eldorado0002.bmp de_eldorado0003.bmp Baba_Yaga i MrDawide dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 19 Listopada 2018 #536143 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 (edytowane) 23 godziny temu, .:lHlQlAl:. napisał: Jestem na TAK Kultura hmmm czasem widzę jak przeklina ale stara się kropkować pewne słowa gt da się poprawić doświadczenie pomogę w bindach i wg ja bym dał szanse przynajmniej wiadomo że to jest facet A nie jak pani, ops przepraszam już pan @Aleksandraaena po Sprawdzeniu ip i ostatnich logowaniach po ts okazało się ze co do rodzaju płci jest troszkę inaczej niż mówił pan @Aleksandraaena może zostać zdegradowany za brak aktywności na serwerze i raczej już się tam nie pojawi EDYCJA @Baba_Yaga Pan też ma wiele za uszami co do kultury miałem wcześniej wielokrotne zgłoszenia odnośnie braku szacunku do pewnych osób Co do top 1 mam jedno pytanko @Baba_Yagadlaczego jakiś czas temu jak ja wchodziłem to nagle znikałes z serwera a jak wychodziłem w tajemniczy sposób się na nim pokawiales czy byś się bał o utratę rankingu spokojnie zagwarantuje ci że ja będę top 1 Ps. Twoje top jest wbijane na siłę a mianowicie gdyby nie klasy premium myślę że miał byś więcej dedow niż zabujstw Pozdrawiam. Staty 150 na 20 Powiem ci tak wszystko spoko każdy może mieć swoje zdanie , ale popełniłeś błąd ortograficzny cytuję ,,zabujstw'' a powinno pisać się ,,zabójstw''. Dziękuję Pozdrawiam Edytowane 19 Listopada 2018 przez Marcineeek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi