filipex6 Napisano 19 Listopada 2018 #536124 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Siema, Dostałem bana za aimbota mimo ze gram czysto. KSO biegł na miragu, wiec zaczekałem az podbiegnie i go zabiłem seria a system uznal ze mam aima. Zawsze gram czysto, nie bawie sie w haxy jak jakies dziecko. NIe wiem czemu system mnie tak potraktowal. Licze na odbanowanie. Pozdro Gracz: filipex6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 19 Listopada 2018 #536127 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Dostosuj się do wzoru w tym czasie obejrzę demko i wydam werdykt. Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipex6 Napisano 19 Listopada 2018 Autor #536137 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 nick podczas gry: filipex6 Godzina, data zdarzenia: 21:02, 19.11.2018 Mapa: de_mirage STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 37810173 / 217.97.79.78 Uzasadnienie: Grałem czysto, ponieważ zawsze gram czysto. Nie jestem jakims dzieckiem, żeby bawic sie w haxy. Gracz KSO Gamer głośno biegł na Miragu, więc słyszałem kroki, odczekałem az nadbiegnie i wtedy posłałem w niego serie, zabijając go. Słowo honoru nie oszukiwałem tak wczoraj jak i zawsze. Nie mam pojęcia czemu system uznal ze zadziałał u mnie Aimbot. Licze na pozytywne rozpatrzenie, ponieważ raz, ze lubie ten server, a dwa, ze jestem niewinny. DionizyZlotopolski dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 19 Listopada 2018 #536140 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Gracz dobrze mi znany, często grywamy, nigdy nie czitował, więc i tym razem jakoś nie wierzę, aby mógł mieć Aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 19 Listopada 2018 #536142 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi