Papa Pedro 1 Posted November 20, 2018 Witam wczoraj zakupiłem rezerwacje nicku na onlyy dd2 na nick i haslo .. nie mogę wbić na serwer ,,, pomoże mi ktoś ? tak samo z vipem niech ktoś poda wzór jak wbić na nick i hasło bo mnie wywala z góry dziękuje liczę na szybką odpowiedź:) Share this post Link to post Share on other sites
Papa Pedro 1 Posted November 20, 2018 bardziej mi chodzi mi chodzi o wzor o rezerwacje nicku bo haslo znam Bt Baniatowaty, November 20, 2018 Nie pisz postu pod postem, używaj opcji edytuj. Share this post Link to post Share on other sites
erroR.! 219 Posted November 20, 2018 A wpisałeś setinfo _pw "hasło twoje" w konsole ? Share this post Link to post Share on other sites
Papa Pedro 1 Posted November 20, 2018 to jest jedyny wzór na wszystko na vipa i na rezerwacje nicku ? wpisuje i nieprawidłowe hasło wyskakuje nie mogę wejść więc co mam robić ? Bt Baniatowaty, November 20, 2018 Wszystkie twoje posty zostały scalone, następnym razem używaj opcji edytuj. Share this post Link to post Share on other sites
Ania 1605 Posted November 20, 2018 A masz oba hasła te same do rezerwacji i usługi? Ważne aby hasła były te same. Komenda to albo setinfo _ss "hasło" jeśli kupowane przez sklep albo setinfo _pw "hasło" (ważne są spacje przed _ss i po _ss) // pw Share this post Link to post Share on other sites
Papa Pedro 1 Posted November 20, 2018 (edited) usuncie temat juz wszystko gra Edited November 20, 2018 by Papa Pedro 1 Ania reacted to this Share this post Link to post Share on other sites