erroR.! 219 Posted November 20, 2018 Nick: Di4bLo Wiek: 16 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:219929821 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: 2-3h Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): tak Coś o sobie: Nazywam sie kuba mam 16 lat interesuje sie sportem i informatyką. Doświadczenie: Byłem tutaj ubt i całkiem dobrze mi szło zrezyngowałem ze spraw osobistych Dlaczego Ty: Ponieważ chce pomóc i wrócić na te stanowisko. 2 1 1 Czlowiek Depresja, M4lik, FunnyPuma and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5646 Posted November 20, 2018 Nie potrzebuję w ekipie człowieka który zmienia rangi jak rękawiczki. 4 1 1 Mamusiaa, M4lik, Bezzi and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5646 Posted November 20, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites