MARCIN3K 840 Posted November 21, 2018 (edited) Nick: MarciNeeeeeeeek. Wiek : 16Doświadczenie (w byciu adminem):DobreZnajomość AMXX (W skali 1-10): Znam podstawę amx typu slay , kick , ban i inne natomiast z dodatkowymi komendami poza amx to średnio Staż w CS-sie: W tego cs'a ok 2 lat z przerwą ponad rokSteam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Ponieważ chciałbym pomóc obecnej administracji i pilnować graczyCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 4-6hKontakt:GG/FORUMLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/MarciNeeeeeeeek./80.72.40.110:27027/ Może godzin nie jest dużo ale postaram się nadrobić Edited November 21, 2018 by Marcineeek. .... Share this post Link to post Share on other sites
.:lHlQlAl:. 131 Posted November 21, 2018 (edited) Jestem na Tak Widzę go na serwerze Gt mam nadzieje że nadrobisz Wiek + Powodzenia Edycja Do wypowiedzi zapraszam @Lemon_Haze @GoldNM @milopl @BosoPrzezSwiat @Baba_Yaga Edited November 22, 2018 by .:lHlQlAl:. 1 MARCIN3K reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
GoldNM 150 Posted November 22, 2018 Jestem na tak , Powodzenia + Dość często go widzę + Wiek +/- Gt nie najgorsze ale można nadrobić +/- znajomość AMXX (mam nadzieje że ss'y potrafi robić, a zawsze można się jeszcze nauczyć komend typu "amx_vote" itp) + Nie widziałem aby łamał regulamin, raczej nie wyzywa i nie klnie 1 MARCIN3K reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
MARCIN3K 840 Posted November 22, 2018 37 minut temu, GoldNM napisał: Jestem na tak , Powodzenia + Dość często go widzę + Wiek +/- Gt nie najgorsze ale można nadrobić +/- znajomość AMXX (mam nadzieje że ss'y potrafi robić, a zawsze można się jeszcze nauczyć komend typu "amx_vote" itp) + Nie widziałem aby łamał regulamin, raczej nie wyzywa i nie klnie @GoldNM tak potrafię robić SSY Share this post Link to post Share on other sites
.:lHlQlAl:. 131 Posted November 22, 2018 1 godzinę temu, Marcineeek. napisał: @GoldNM tak potrafię robić SSY Nie wypowiadaj się w swoim podaniu masz opcje edycji Share this post Link to post Share on other sites
Lemon_Haze 139 Posted November 22, 2018 JESTEM NA NIE Nawet go nie znam lamiesz regulamin serwera miny stawiasz gdzie chcesz gt nawet tygodnia nie przegrales na serwie Share this post Link to post Share on other sites
.:lHlQlAl:. 131 Posted November 23, 2018 (edited) Skoro pan @Baba_Yaga ma gdzieś aby się wypowiedzieć to podanie Przyjmuję. Zgłoś się do @LOLSON lub kogoś z administracji o przyznanie flag na admina (Okres próbny) -zobaczymy jak się sprawdzisz Edited November 23, 2018 by .:lHlQlAl:. Share this post Link to post Share on other sites
.:lHlQlAl:. 131 Posted November 23, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites