MARCIN3K Napisano 21 Listopada 2018 #536438 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 (edytowane) Nick: MarciNeeeeeeeek. Wiek : 16Doświadczenie (w byciu adminem):DobreZnajomość AMXX (W skali 1-10): Znam podstawę amx typu slay , kick , ban i inne natomiast z dodatkowymi komendami poza amx to średnio Staż w CS-sie: W tego cs'a ok 2 lat z przerwą ponad rokSteam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Ponieważ chciałbym pomóc obecnej administracji i pilnować graczyCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 4-6hKontakt:GG/FORUMLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/MarciNeeeeeeeek./80.72.40.110:27027/ Może godzin nie jest dużo ale postaram się nadrobić Edytowane 21 Listopada 2018 przez Marcineeek. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 21 Listopada 2018 #536479 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 (edytowane) Jestem na Tak Widzę go na serwerze Gt mam nadzieje że nadrobisz Wiek + Powodzenia Edycja Do wypowiedzi zapraszam @Lemon_Haze @GoldNM @milopl @BosoPrzezSwiat @Baba_Yaga Edytowane 22 Listopada 2018 przez .:lHlQlAl:. MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 22 Listopada 2018 #536559 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Jestem na tak , Powodzenia + Dość często go widzę + Wiek +/- Gt nie najgorsze ale można nadrobić +/- znajomość AMXX (mam nadzieje że ss'y potrafi robić, a zawsze można się jeszcze nauczyć komend typu "amx_vote" itp) + Nie widziałem aby łamał regulamin, raczej nie wyzywa i nie klnie MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 22 Listopada 2018 Autor #536566 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 37 minut temu, GoldNM napisał: Jestem na tak , Powodzenia + Dość często go widzę + Wiek +/- Gt nie najgorsze ale można nadrobić +/- znajomość AMXX (mam nadzieje że ss'y potrafi robić, a zawsze można się jeszcze nauczyć komend typu "amx_vote" itp) + Nie widziałem aby łamał regulamin, raczej nie wyzywa i nie klnie @GoldNM tak potrafię robić SSY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 22 Listopada 2018 #536576 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 1 godzinę temu, Marcineeek. napisał: @GoldNM tak potrafię robić SSY Nie wypowiadaj się w swoim podaniu masz opcje edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 22 Listopada 2018 #536582 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 JESTEM NA NIE Nawet go nie znam lamiesz regulamin serwera miny stawiasz gdzie chcesz gt nawet tygodnia nie przegrales na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 23 Listopada 2018 #536680 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 (edytowane) Skoro pan @Baba_Yaga ma gdzieś aby się wypowiedzieć to podanie Przyjmuję. Zgłoś się do @LOLSON lub kogoś z administracji o przyznanie flag na admina (Okres próbny) -zobaczymy jak się sprawdzisz Edytowane 23 Listopada 2018 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 23 Listopada 2018 #536681 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi