call_me_Lukas Napisano 22 Listopada 2018 #536625 Udost臋pnij Napisano 22 Listopada 2018 Nick: call_me_LukasWiek:21Link do BanID:聽https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:427082240Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: po powrocie jak m贸wi艂em sporo + zawsze mam w tle聽Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): TAKCo艣 o sobie: Jestem 艁ukasz, lubi臋 sporty walki oraz kocham e-sport. Powr贸t do cs 1.6 bardzo mnie ucieszy艂 偶e mog臋 zn贸w z wami gra膰 i rozmawia膰 ! Do艣wiadczenie: Na poprzedniej sieci by艂em w UBT tak偶e do艣wiadczenie mam .Dlaczego Ty: S膮dz臋 偶e przydam si臋 bo jak wida膰 pracy sporo, a co dwie g艂owy to nie jedna ! 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Listopada 2018 #536646 Udost臋pnij Napisano 23 Listopada 2018 Zestaw na pw Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Listopada 2018 #536676 Udost臋pnij Napisano 23 Listopada 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi