rDk Napisano 8 Kwietnia 2016 #421286 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Nick:rDk Wiek:20 Data rejestracji na forum:22 gru 2015 Czas spędzony na forum:2635min (w chwili pisania) Doświadczenie w ocenianiu: Wydaję mi się, że spore, staż oraz posiadanie własnego serwera to chyba wystarczające dowody, ale nie obrastajmy w skrzydła. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Hmm, spory czas temu Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Srv - 5 min ping, 30 min kultura, 5 min zglaszanie na u@ Dlaczego Ty?: Wydaję mi się, że mógłbym wspomóc szeregi UBT, jak już ostatnio można było zauważyć zaangażowałem się w ocenianie demek w dziale odwołania. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Myślę, że tą godzinkę-2 sobie spędzam Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) TAK Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) TAK Coś od siebie: Mógłbym się przydać w pomocy i ocenianiu nieuczciwych graczy i odróżniać uczciwych od tych którzy potrzebują do tego wspomagaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 9 Kwietnia 2016 #421454 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 10 Kwietnia 2016 #420989 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi