rDk Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Nick:rDk Wiek:20 Data rejestracji na forum:22 gru 2015 Czas spędzony na forum:2635min (w chwili pisania) Doświadczenie w ocenianiu: Wydaję mi się, że spore, staż oraz posiadanie własnego serwera to chyba wystarczające dowody, ale nie obrastajmy w skrzydła. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Hmm, spory czas temu Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Srv - 5 min ping, 30 min kultura, 5 min zglaszanie na u@ Dlaczego Ty?: Wydaję mi się, że mógłbym wspomóc szeregi UBT, jak już ostatnio można było zauważyć zaangażowałem się w ocenianie demek w dziale odwołania. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Myślę, że tą godzinkę-2 sobie spędzam Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) TAK Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) TAK Coś od siebie: Mógłbym się przydać w pomocy i ocenianiu nieuczciwych graczy i odróżniać uczciwych od tych którzy potrzebują do tego wspomagaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 zestaw pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...