Fixen 20 Posted November 26, 2018 Nick: Rosomak Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem nie raz i potrafię odróżnić aimera od zwykłego dobrego gracza Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: Około 3 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ ostatnia aktywność aimerów przeraża wszystkich na serwerze a że jestem doświadczony bym dał im radę i bym pokonał aimerów banem a gracze byli by szczęśliwi i dobrze by im się grało Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No nie mówię że błyskam aktywnością ale też nie mówię że nie gram. Gram pod dwoma nickami ~Czarny~ i Rosomak. Ale myślę że będę się starał i będę grał minimum 4 godziny dziennie Kontakt: Steam | Forum | FB Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Rosomak/80.72.40.110:27020/ Share this post Link to post Share on other sites
Strajk 1568 Posted November 27, 2018 Co ma aim do dobrego gracza ta wypowiedź mija się z celem Nie piszcie bzdur w podaniach typu, że znacie amx 7,8,9 czy 10 bo na pewno tak nie jest. Na forum znalazłeś się tylko by złożyć podanie więc te rzeczy nie urzekają no i za często po gm też widać, że nie grasz, ale to tylko moja wypowiedź tym się nie sugeruj Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5642 Posted November 27, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl 1 Fixen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites