Fixen Napisano 26 Listopada 2018 #537055 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Nick: Rosomak Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem nie raz i potrafię odróżnić aimera od zwykłego dobrego gracza Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: Około 3 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ ostatnia aktywność aimerów przeraża wszystkich na serwerze a że jestem doświadczony bym dał im radę i bym pokonał aimerów banem a gracze byli by szczęśliwi i dobrze by im się grało Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No nie mówię że błyskam aktywnością ale też nie mówię że nie gram. Gram pod dwoma nickami ~Czarny~ i Rosomak. Ale myślę że będę się starał i będę grał minimum 4 godziny dziennie Kontakt: Steam | Forum | FB Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Rosomak/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Listopada 2018 #537129 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Co ma aim do dobrego gracza ta wypowiedź mija się z celem Nie piszcie bzdur w podaniach typu, że znacie amx 7,8,9 czy 10 bo na pewno tak nie jest. Na forum znalazłeś się tylko by złożyć podanie więc te rzeczy nie urzekają no i za często po gm też widać, że nie grasz, ale to tylko moja wypowiedź tym się nie sugeruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi