No Pr0blem Napisano 27 Listopada 2018 #537142 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Witam serdecznie Nick: No Pr0blemWiek: 21Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem już kilka razy, więc doświadczenie jest, lecz trzeba sobie przypomniecZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: W csa gram już około 8 dobrych lat może troszkę więcejSteam / NonSteam: Oczywiście Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? jestem osobą kulturalną, i dobrze współpracującą w grupie, chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: to zależy ale w tygodniu na pewno 7 godzin będzie lub więcej Kontakt: steam lub na priv nr telefonu, forumLink do GameTracker'a: gametracker z 2 nicków, wróciłem po przerwie, więc pomyślałem nad zmianą nicku, myślę, że nie jest to żaden problem https://www.gametracker.com/player/TiBlU/80.72.43.106:27027/ https://www.gametracker.com/player/No Pr0blem/80.72.43.106:27027/ pozdrawiam cieplutko Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TyPowy SebaA Napisano 27 Listopada 2018 #537202 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Jestem na tak Zdarzało się razem pograć a nawet pogadać. Miły i nawet z kulturą a wiadomo że w tych czasach to bywa z tym ciężko. + Doświadczenie + Steam + Wiek + Ogarnięty i normalny gracz. No Pr0blem i Mamusiaa dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 27 Listopada 2018 #537203 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Jestem na TAK. + Steam + Wiek + Miły chłopaczek + Doświadczenie Ps. @TBL Następnym razem jak będziesz ze mną na gali to mnie broń a nie, że obydwoje jednocześnie dostaliśmy w łeb od Palestyny xDD Powodzenia ! No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 27 Listopada 2018 #537204 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 na razie na nie nie za bardzo kojarzę z serwa pograj dłużej daj się poznać zgłaszaj odzywaj się coś na mikro jak na dzień dzisiejszy jak dla mnie jesteś osobą za bardzo anonimową daj się lepiej poznać Pozdrawiam Mamusiaa i No Pr0blem dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 28 Listopada 2018 #537315 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 znam dlugo ogarnia godziny nie problem zeby wbić zglasza , kultura jestem za No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Listopada 2018 #537319 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 jestem za, jest ogarnięty, admin się przyda, czemu by Ci nie dać szanszy? pozdro No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 29 Listopada 2018 #537470 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Jetem na TAK: +wiek +steam +doświadczenie +od jakiegoś czasu widoczny na serwerze Każda para oczu się przyda serwer jest popularny więc roboty nie brakuje. No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 30 Listopada 2018 #537522 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Jestem na TAK, jedyne zastrzeżenie mam do ilości gry na serwie (ja rzadko widzę), ale pewnie się mijamy :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Listopada 2018 #537524 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Nie pozostało mi nic jak zaprosić Cię na dwutygodniowy okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Listopada 2018 #537525 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi