No Pr0blem Napisano 27 Listopada 2018 #537142 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Witam serdecznie Nick: No Pr0blemWiek: 21Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem już kilka razy, więc doświadczenie jest, lecz trzeba sobie przypomniecZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: W csa gram już około 8 dobrych lat może troszkę więcejSteam / NonSteam: Oczywiście Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? jestem osobą kulturalną, i dobrze współpracującą w grupie, chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: to zależy ale w tygodniu na pewno 7 godzin będzie lub więcej Kontakt: steam lub na priv nr telefonu, forumLink do GameTracker'a: gametracker z 2 nicków, wróciłem po przerwie, więc pomyślałem nad zmianą nicku, myślę, że nie jest to żaden problem https://www.gametracker.com/player/TiBlU/80.72.43.106:27027/ https://www.gametracker.com/player/No Pr0blem/80.72.43.106:27027/ pozdrawiam cieplutko Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TyPowy SebaA Napisano 27 Listopada 2018 #537202 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Jestem na tak Zdarzało się razem pograć a nawet pogadać. Miły i nawet z kulturą a wiadomo że w tych czasach to bywa z tym ciężko. + Doświadczenie + Steam + Wiek + Ogarnięty i normalny gracz. Mamusiaa i No Pr0blem dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 27 Listopada 2018 #537203 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Jestem na TAK. + Steam + Wiek + Miły chłopaczek + Doświadczenie Ps. @TBL Następnym razem jak będziesz ze mną na gali to mnie broń a nie, że obydwoje jednocześnie dostaliśmy w łeb od Palestyny xDD Powodzenia ! No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 27 Listopada 2018 #537204 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 na razie na nie nie za bardzo kojarzę z serwa pograj dłużej daj się poznać zgłaszaj odzywaj się coś na mikro jak na dzień dzisiejszy jak dla mnie jesteś osobą za bardzo anonimową daj się lepiej poznać Pozdrawiam No Pr0blem i Mamusiaa dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 28 Listopada 2018 #537315 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 znam dlugo ogarnia godziny nie problem zeby wbić zglasza , kultura jestem za No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 28 Listopada 2018 #537319 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 jestem za, jest ogarnięty, admin się przyda, czemu by Ci nie dać szanszy? pozdro No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 29 Listopada 2018 #537470 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Jetem na TAK: +wiek +steam +doświadczenie +od jakiegoś czasu widoczny na serwerze Każda para oczu się przyda serwer jest popularny więc roboty nie brakuje. No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 30 Listopada 2018 #537522 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Jestem na TAK, jedyne zastrzeżenie mam do ilości gry na serwie (ja rzadko widzę), ale pewnie się mijamy :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Listopada 2018 #537524 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Nie pozostało mi nic jak zaprosić Cię na dwutygodniowy okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Listopada 2018 #537525 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi