0mI Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Nick:0mI Wiek:30 Doświadczenie (w byciu adminem): Długo nawet bardzo długo Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/8 Staż w CS-sie:15 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Grając dziś zauważyłem ze mało dostępny jest admin.Mam mało przegranych godzin ale przydam si w szeregach tego serwera i pomogę w ogarnięciu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5 godzin zależy od dnia Kontakt: Steam Forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/0mI/80.72.33.58:27275/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ven-Ten Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Oczywiście że TAK ! Doświadczony Admin z długim stażem , przyda się ktoś taki żeby tam zrobił porządek, c a co do godzin to na pewno nadrobi! pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madman Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Jak już @ dodał opinię to ja nie będę gorszy, zdarzyła się mała wpadka, ale to jeden z lepszych adminów na sieci. Takich tylko promować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Dużo zgłasza mi na steam, bardzo duże doświadczenie, adminów tam jest bardzo mało, jestem na tak. Tylko kolego OmI, godzinki do nadrobienia i coda 200 proszę nie zaniedbywać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 swietna osoba na to stanowisko zglasza na steam i na ts jest juz adminem na COD 200, na pewno sobie poradzi tylko te godzinki do nadrobienia na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzej Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 TAK. wszystko juz zostalo napisane wyzej, nawet niema co dodawac CODowy weteran przyda sie napewno, adminow malo, duzo doswiadczenie itd itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Podanie stoi tak więc trzeba odświeżyć i ja również się wypowiem Na CS GO #2 jest tylu adminów co pies napłakał - też czasami pykam i uważam że brakuje tutaj adminów jak nigdzie indziej (no może po za cod'em 600 ). Jestem na tak i według mnie nie ma na co czekać, a po prostu zaakceptować to podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...