Bezzi Napisano 29 Listopada 2018 Premium #537393 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Imię: Karol Wiek: 25 Staż na forum: 3 lata Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem w redakcji, więc jakieś jest Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: To co będzie trzeba będzie zrobione, ciężko określić terminarz zajęć na podstawie pisanych tematów. Napisz coś o sobie: Jestem Karol, pochodzę z małej wioski, która znajduję sie na Mazurach. Moja obecna lokalizacja jest nieco inna i obecnie mieszkam na Podlasiu gdzie psy szczekają du***i, a ptaki zawracają. Jestem dość długo na forum i każdy kto mnie zna wie jaki jestem, liczę tylko na wypowiedzi takich osób, reszta i opinnia other users mnie nie interesuję. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): To moja najlepsza praca dlatego ją dodaje, mógłbym dodać masę innych prac jak np. Gazetki, wywiady itp. ale po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopada 2018 #537398 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Na tak Checi Doświadczenie Wymagania spełnione Bezzi dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi