Bezzi Napisano 29 Listopada 2018 #537393 Napisano 29 Listopada 2018 Imię: Karol Wiek: 25 Staż na forum: 3 lata Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem w redakcji, więc jakieś jest Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: To co będzie trzeba będzie zrobione, ciężko określić terminarz zajęć na podstawie pisanych tematów. Napisz coś o sobie: Jestem Karol, pochodzę z małej wioski, która znajduję sie na Mazurach. Moja obecna lokalizacja jest nieco inna i obecnie mieszkam na Podlasiu gdzie psy szczekają du***i, a ptaki zawracają. Jestem dość długo na forum i każdy kto mnie zna wie jaki jestem, liczę tylko na wypowiedzi takich osób, reszta i opinnia other users mnie nie interesuję. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): To moja najlepsza praca dlatego ją dodaje, mógłbym dodać masę innych prac jak np. Gazetki, wywiady itp. ale po co
Gość Napisano 29 Listopada 2018 #537398 Napisano 29 Listopada 2018 Na tak Checi Doświadczenie Wymagania spełnione Bezzi dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
29 Lis
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Bezzi 1 post
Popularne Dni
29 Lis 2018
2 posts
Popular Posts