Bezzi Napisano 29 Listopada 2018 #537393 Udost臋pnij Napisano 29 Listopada 2018 Imi臋: Karol Wiek: 25 Sta偶 na forum: 3 lata Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: By艂em w redakcji, wi臋c jakie艣 jest Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: To co b臋dzie trzeba b臋dzie zrobione, ci臋偶ko okre艣li膰 terminarz zaj臋膰 na podstawie pisanych temat贸w. Napisz co艣 o sobie: Jestem Karol, pochodz臋 z ma艂ej wioski, kt贸ra znajduj臋 sie na Mazurach. Moja obecna lokalizacja jest nieco inna i obecnie mieszkam na Podlasiu gdzie psy szczekaj膮 du***i, a ptaki zawracaj膮. Jestem do艣膰 d艂ugo na forum i ka偶dy kto mnie zna wie jaki jestem, licz臋 tylko na wypowiedzi takich os贸b, reszta i opinnia other users mnie nie interesuj臋. Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie):聽 To moja najlepsza praca dlatego j膮 dodaje, m贸g艂bym doda膰 mas臋 innych prac jak np. Gazetki, wywiady itp. ale po co Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 29 Listopada 2018 #537398 Udost臋pnij Napisano 29 Listopada 2018 Na tak Checi Do艣wiadczenie Wymagania spe艂nione Bezzi doda艂 reakcj臋 1 Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi