erroR.! Napisano 30 Listopada 2018 #537552 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Nick: erroR.! Wiek: 16 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:219929821 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: godzine,dwie może trzy nawet Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): tak Coś o sobie: Jestem kuba mam 16 lat mieszkam w Gdańsku interesuje sie sportem oraz informatyka tzn. Forami o tematyce cs i serwerami cs Doświadczenie: Byłem tutaj ubt całkiem dobrze mi szło Dlaczego Ty: Poneiważ mam już jakieś doświadczenie i chce pomóc elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Listopada 2018 #537565 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Zestaw pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Grudnia 2018 #537632 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi