erroR.! Napisano 30 Listopada 2018 #537552 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2018 Nick: erroR.! Wiek: 16 Link do BanID:聽https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:219929821 Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: godzine,dwie mo偶e trzy nawet Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): tak Co艣 o sobie: Jestem kuba mam 16 lat mieszkam w Gda艅sku interesuje sie sportem oraz informatyka tzn. Forami o tematyce cs i serwerami cs Do艣wiadczenie: By艂em tutaj ubt ca艂kiem dobrze mi sz艂o Dlaczego Ty: Poneiwa偶 mam ju偶 jakie艣 do艣wiadczenie i chce pom贸c 聽 elo elo 350 doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Listopada 2018 #537565 Udost臋pnij Napisano 30 Listopada 2018 Zestaw pw. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Grudnia 2018 #537632 Udost臋pnij Napisano 1 Grudnia 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi