Fixen 20 Posted December 1, 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: Jakiś chłop w kapturze Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Dowolna Rozmiar: 184x184 Napis: ~Czarny~ Inne uwagi: - Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tapeta na kompa Tematyka: Forum Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Dowolna Rozmiar: Nie wiem jaka jest na kompa Napis: Multi-Head i pod spodem ~Czarny~ Inne uwagi: - Share this post Link to post Share on other sites
Lauu 153 Posted December 1, 2018 (edited) Edited December 1, 2018 by Wodorotlenek Chlor Share this post Link to post Share on other sites
Fixen 20 Posted December 2, 2018 15 godzin temu, Wodorotlenek Chlor napisał: Avatar mi się nie podoba Chciałem aby było widać trochę twarzy i byłby odwrócony w bok Ale tło mi się podoba Share this post Link to post Share on other sites
Fixen 20 Posted December 2, 2018 Przed chwilą, Wodorotlenek Chlor napisał: Piękny Zlecenie zrealizowane Share this post Link to post Share on other sites