Lauu Posted December 1, 2018 #537657 Share Posted December 1, 2018 Nick: Wodorotlenek ChloruWiek: 16.Doświadczenie (w byciu adminem): Mam doświadczenie, byłem juz adminem.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7.Staż w CS-sie: 6 lat.Steam / NonSteam: Steam.Dlaczego Ty: Dlatego, jest mało adminów a ja jestem w stanie grać 2-3h dziennie, staram się pomagać innym(nowym) jestem osobą spokojną, dlatego nie wpadam w bezsensowne konflikty z innymi. Niestety jest dużo cheaterow, a ja jestem w stanie pomóc w zwalczaniu ich, bo jestem często na serwerze i na forum.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h zależy od dnia.Kontakt: Steam, forum.Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Wodorotlenek chloru/80.72.40.110:27008/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weteran SadoS Posted December 3, 2018 Administrator Premium VIP #538018 Weteran Share Posted December 3, 2018 Dostaniesz swoją szansę, pokaż że ci zależy. Sid wyślij na pw do lolka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weteran SadoS Posted December 3, 2018 Administrator Premium VIP #538020 Weteran Share Posted December 3, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts