Lauu Napisano 1 Grudnia 2018 #537657 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Nick: Wodorotlenek ChloruWiek: 16.Doświadczenie (w byciu adminem): Mam doświadczenie, byłem juz adminem.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7.Staż w CS-sie: 6 lat.Steam / NonSteam: Steam.Dlaczego Ty: Dlatego, jest mało adminów a ja jestem w stanie grać 2-3h dziennie, staram się pomagać innym(nowym) jestem osobą spokojną, dlatego nie wpadam w bezsensowne konflikty z innymi. Niestety jest dużo cheaterow, a ja jestem w stanie pomóc w zwalczaniu ich, bo jestem często na serwerze i na forum.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h zależy od dnia.Kontakt: Steam, forum.Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Wodorotlenek chloru/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Grudnia 2018 #538018 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Dostaniesz swoją szansę, pokaż że ci zależy. Sid wyślij na pw do lolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Grudnia 2018 #538020 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi