cover Napisano 5 Grudnia 2018 #538269 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Nick: Cover Data ( Od kiedy do Kiedy ): do listopada miałem urlop Powód: Chciałbym napisać właśnie z jakiego powodu mnie nie było odnośnie dostałem propozycję wyjazdu za granicę i skorzystałem z niej teraz jeśli wyjadę będę miał ze sobą laptop także będzie wszystko okej pozdrówki Opiekun, bądź ktoś z wyższej administracji: @Nodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 5 Grudnia 2018 #538270 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 @Nodi , rozwiąż kwestię- czy urlop był gdziekolwiek zgłaszany? Czy były informacje? Ostatni jaki widzę nie obejmuje listopada: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 5 Grudnia 2018 #538277 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 @z.r.a.z. był zgłaszany jeszcze staremu OP serwera , temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 5 Grudnia 2018 #538278 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi