Rapid.ek 6 Posted December 8, 2018 (edited) 1. Imię: Sławek 2. Nick: c0nst 3. Wiek: 144. Doświadczenie na Stanowisku Admin: Byłem raz adminem na jednym serwerze sprawowałem się dobrze5. Znajomość SM/10: 5-66. SteamID: STEAM_1:0:4375132267. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/NexonGG/ 8. Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: nie pokazuje mi nic przegrane mam zapewne z 60-70h9. Od kiedy grasz na serwerze: na innym koncie grałem juz chyba rok temu 10. Ile godzin poświęcasz na grę: 5-6h11. Dlaczego chcesz zostać adminem:Często teraz gram na tym serwerze i chce dopilnować porządku a widzę że często nie ma żadnych adminów Edited December 10, 2018 by Rapid.ek Bt z.r.a.z., December 9, 2018 Dodaj swoje GT edytując post. Share this post Link to post Share on other sites
Netrax 6 Posted December 8, 2018 -wiek -mutacja +gracz na serwerze ale na pewno nie po 6 godzin - brak gt Cos mi sie nie chce wierzyc ze znasz 9/10 komendy Jak dla mnie pol na pol, poczekamy na reszte adminow Share this post Link to post Share on other sites
LuP3G 16 Posted December 10, 2018 (edited) -wiek +aktywny gracz Przydałby się na szybko kolejny admin bo teraz dużo cheaterów gra !! Jestem na tak Edited December 10, 2018 by LuP3G Share this post Link to post Share on other sites
Rapid.ek 6 Posted December 10, 2018 (edited) 2 godziny temu, LuP3G napisał: Edited December 10, 2018 by Rapid.ek Share this post Link to post Share on other sites
Arcanos 177 Posted December 11, 2018 - wiek -/+ mutacje + aktywność + znajomość sm + doświadczenie Jestem na tak. Okres próbny do: 25.12.2018 Co do GT sprawdzałem, i masz duzo minut, ale często zmieniasz nick podczas gry. Dlatego proszę o nie zmienianie nicku tak często 1 nowick. reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Arcanos 177 Posted December 11, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl 1 nowick. reacted to this Share this post Link to post Share on other sites