Old GaMer Napisano 17 Grudnia 2015 #367032 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina):Teraz Nick admina/gracza, który zawinił: Flexxe Dowody: HLTV oraz ADMIN banujacy powinien miec Świadkowie: brak Uzasadnienie: Dostałem bana od Flexxe za to ze po rozgrzewce jak jest odliczanie i po odliczaniu dostaje sie USP/Glocka i go zabiłem , za to dostałem bana z powodem "Bron na rozgrzewce " ten ban jest nie na miejscu ponieważ gdy się kończy odliczanie rozgrzewki i po odliczeniu każdy dostaje bron . Proszę o wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Grudnia 2015 #367033 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Co prawda skarga się mnie nie dotyczy ale zapewniam Cię że dostałeś słusznego bana... Rozgrzewka kończy się wraz z restartem mapy, ja również banuje osoby które używają pistoletów na końcu rundy nożowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Grudnia 2015 #367035 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Admin nie musi dawać dowodów gdyż sam sie przyznałeś do złamania regulaminu. Na dd2 nie jest się za to banowanym lecz na cod 400 od zawsze. Zamykam, skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Grudnia 2015 #367036 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi