BonKot92 Napisano 9 Grudnia 2018 #538697 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Dzien dobry gracze Na poczatek powiem tak przez nastroje jakie panują na serwerze jestem zmuszony do gry na innym nicku ale gram stale i wiem co sie WYPRAWIA. a to moje propozycje co mozna by dodac aby gra byla lepsza: 1. Dzwiek po zabicu jakiegos gracz - jak na gungame 2. Przenikanie przez graczy bo sie wszyscy blokują i sie kotluje. Z mozliwoscia wylaczenia na kawiszy latarki aby kogos podsadzic - jak maja na niektorych ffa 3. Rate 25000 bo to 5000-10000 to jest jakis zart nikogo nie mozna trafic Pozdrawiam uczciwych graczy. @~Czarna~Nick: Rozbojnik Edytowane 9 Grudnia 2018 przez BonKot92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 9 Grudnia 2018 #538698 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Troche gram na DD2 i chyba się mg wypowiedzieć xd Wypowiem się do przenikania. Co jak co ale mnie to wkurza jak nie mg przejść na 2 stronę mida po ct, bo mnie ktoś zablokuje i sniper z tt może łatwo mnie zabić. Możnaby zrobić te przenikanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 9 Grudnia 2018 #538700 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 1- Dźwięki po zabiciu nie są potrzebne :p 2-No racja, te blokowanie jest irytujące, w szczególności, gdy wchodzisz do anarchii, a ct Was bombarduje i nie można uciec przez blokowanie. Aczkolwiek bym tego nie zmieniał. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Grudnia 2018 #538719 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 @BonKot92 ukrywasz się od dłuższego czasu, piszesz jakieś kosmiczne tematy ile to cziterów na DD2 ( w dalszym ciągu czekamy na te obiecane demka) a teraz jeszcze prosisz o zmiany więc w tym wypadku najpierw ja będę musiała Cię prosić o nick z serwera ( prawdziwy, bez podszywania się jak w ostatnim temacie) a później zaczniemy rozmowę na temat zmian. Masz na to 24 godziny. Nie będzie nicku to temat zamknę uznając, że chcesz się przyczynić do zmian na serwerze w ogóle na nim nie grając. Nie wiem dlaczego ale Ci nie wierzę, że to Twój nick ale niech będzie. 1 i 2 Nie będziemy przerabiać DD2 na 4funa. Przenikanie to zbyt duże ułatwienie w grze, którą i tak już wystarczająco ułatwiliśmy wyłączając oślepianie swoich. 3 Co do rate to wszystko mniej więcej jest wyjaśnione w tym temacie -------> P.S. Na przyszłość propozycje piszemy w dziale "Propozycje i uwagi" nie "Nowości na serwerze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Grudnia 2018 #538733 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Grudnia 2018 #539723 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Dnia 9.12.2018 o 04:56, BonKot92 napisał: 3. Rate 25000 bo to 5000-10000 to jest jakis zart nikogo nie mozna trafic Jeśli nie możesz nikogo trafić to przypał, bo to znaczy że słabo strzelasz. Rate na tym serwerze nigdy nie znajdowało się w zakresie 5000-10000 (nigdy nie zeszliśmy poniżej 25000). Jest o wiele wyższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi