Skocz do zawartości

Propozycje

BonKot92

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry gracze

Na poczatek powiem tak przez nastroje jakie panują na serwerze jestem zmuszony do gry na innym nicku ale gram stale i wiem co sie WYPRAWIA.

a to moje propozycje co mozna by dodac aby gra byla lepsza:

1. Dzwiek po zabicu jakiegos gracz - jak na gungame

2. Przenikanie przez graczy bo sie wszyscy blokują i sie kotluje. Z mozliwoscia wylaczenia na kawiszy latarki aby kogos podsadzic - jak maja na niektorych ffa

3. Rate 25000 bo to 5000-10000 to jest jakis zart nikogo nie mozna trafic

Pozdrawiam uczciwych graczy.

@~Czarna~Nick: Rozbojnik

Edytowane przez BonKot92

Troche gram na DD2 i chyba się mg wypowiedzieć xd 

Wypowiem się do przenikania. Co jak co ale mnie to wkurza jak nie mg przejść na 2 stronę mida po ct, bo mnie ktoś zablokuje i sniper z tt może łatwo mnie zabić. Możnaby zrobić te przenikanie. 

1- Dźwięki po zabiciu nie są potrzebne :p

2-No racja, te blokowanie jest irytujące, w szczególności, gdy wchodzisz do anarchii, a ct Was bombarduje i nie można uciec przez blokowanie. Aczkolwiek bym tego nie zmieniał.

Pozdro.

@BonKot92 ukrywasz się od dłuższego czasu, piszesz jakieś kosmiczne tematy ile to cziterów na DD2 ( w dalszym ciągu czekamy na te obiecane demka) a teraz jeszcze prosisz o zmiany więc w tym wypadku najpierw ja będę musiała Cię prosić o nick z serwera ( prawdziwy, bez podszywania się jak w ostatnim temacie) a później zaczniemy rozmowę na temat zmian. Masz na to 24 godziny. Nie będzie nicku to  temat zamknę uznając, że chcesz się przyczynić do zmian na serwerze w ogóle na nim nie grając.

Nie wiem dlaczego ale Ci nie wierzę, że to Twój nick ale niech będzie.

1 i 2 Nie będziemy przerabiać DD2 na 4funa. Przenikanie to zbyt duże ułatwienie w grze, którą i tak już wystarczająco ułatwiliśmy wyłączając oślepianie swoich.
3 Co do rate to wszystko mniej więcej jest wyjaśnione w tym temacie ------->

P.S. Na przyszłość propozycje piszemy w dziale "Propozycje i uwagi" nie "Nowości na serwerze" ;)

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Dnia 9.12.2018 o 04:56, BonKot92 napisał:

3. Rate 25000 bo to 5000-10000 to jest jakis zart nikogo nie mozna trafic

Jeśli nie możesz nikogo trafić to przypał, bo to znaczy że słabo strzelasz. Rate na tym serwerze nigdy nie znajdowało się w zakresie 5000-10000 (nigdy nie zeszliśmy poniżej 25000). Jest o wiele wyższe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...