Paulcer Napisano 9 Grudnia 2018 #538704 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Nick:PaulcerWiek:12Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo duże byłem adminem na wielu serwerach.Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 mogę naprawić to,ponieważ szybko się uczę.Staż w CS-sie:3 lata.Steam / NonSteam:NonSteamDlaczego Ty:Ponieważ bardzo szybko się uczę od najlepszych.I mam kulturę.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Conajmniej 6-5 godz.Kontakt:Discord,Facebook,Gadu-Gadu,Telefonicznie,TeamSpeakLink do GameTracker'a:Nie wiem jak to dać . Myślę,że się nadam.Pozdrawiam Paulcer Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Paulcer MARCIN3K i GoldNM dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 9 Grudnia 2018 #538709 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Bardzo wielkie NIE Konto typowo pod podanie. -gt śmieszne -wiek +amx Powodzenia na innych Serwerach Do wypowiedzi zapraszam @.:lHlQlAl:. @GoldNM @wyklety09 @BosoPrzezSwiat Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Marcineeek. GoldNM dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyklety09 Napisano 9 Grudnia 2018 #538715 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 NIE -WIEK -GT +amx MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 9 Grudnia 2018 #538716 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Wielkie nie ! -Wiek -GT -Nigdy cie nie widziałem Adminem wątpię ,że byłeś no ale jest to możliwe A co do amxx to jest dobrze nawet (jeśli nie kłamiesz) dziennie niby 5-6 godzin ?? hmm na tym serwerze grałeś 1 dzień i przez 14 minut, śmieszne ! Edytowane 9 Grudnia 2018 przez GoldNM MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 9 Grudnia 2018 #538723 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Niestety na Nie . Nie widzę Cię wg na tym serwerze , może raz się pojawiłas i już wpadłeś na pomysł by być Adminem ? Pograj troszeczkę i wtedy wróć do Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BosoPrzezSwiat Napisano 9 Grudnia 2018 #538725 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Na NIE -gt - wiek -amx -ubogie te podanie ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 9 Grudnia 2018 #538745 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Podanie odrzucam 5 głosów na nie Ja również jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 9 Grudnia 2018 #538746 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi