No Pr0blem Napisano 11 Grudnia 2018 #539094 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Witam serdecznie na wstępie pragnę napisać że nie byłem w stanie znaleźć podobnego tematu. Ostatnimi czasy zacząłem pisać na chatboxie, zauważyłem bardzo duże zainteresowanie stąd moja propozycja. Przeglądając forum na telefonie jest troszeczkę kłopotliwe używanie chatboxa, może nie tyle co kłopotliwe ale mało poręczne. Co myślicie o stworzeniu aplikacji z chatboxem? Pozdrawiam serdecznie Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Grudnia 2018 #539104 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Grudnia 2018 #539110 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 @No Pr0blem pomysl spoko ale nie ma kto tego zrobic i raczej na pewno nie powstanie. No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi