No Pr0blem 1255 Posted December 11, 2018 Witam serdecznie na wstępie pragnę napisać że nie byłem w stanie znaleźć podobnego tematu. Ostatnimi czasy zacząłem pisać na chatboxie, zauważyłem bardzo duże zainteresowanie stąd moja propozycja. Przeglądając forum na telefonie jest troszeczkę kłopotliwe używanie chatboxa, może nie tyle co kłopotliwe ale mało poręczne. Co myślicie o stworzeniu aplikacji z chatboxem? Pozdrawiam serdecznie 1 Wredzioszek. reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maysteroo 2280 Posted December 11, 2018 @No Pr0blem pomysl spoko ale nie ma kto tego zrobic i raczej na pewno nie powstanie. 1 No Pr0blem reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 11, 2018 Nie ma sensu robić aplikacji i raczej nikt się tego nie podejmie. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 11, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites