ejczu Napisano 13 Grudnia 2018 #539302 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Nick: Niuniek'Wiek:19 latLink do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:2752085Ile czasu dziennie spędzasz na forum: staram się poświęcac jak najwięcej czasu. 2-6hDwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): TakCoś o sobie: Mam na imię Darek mam 19 lat. Obecnie pracuje jako kontroler jakości w Jabilu. Doświadczenie:Byłem kiedyś UBT, ale dawno temu, ale coś jeszcze pamiętam.Dlaczego Ty: Myślę, że każda para rąk się przyda do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Grudnia 2018 Premium #539330 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Zestaw na pw, 3 dni na rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Grudnia 2018 Premium #539411 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi