No Pr0blem Napisano 13 Grudnia 2018 #539303 Udost臋pnij Napisano 13 Grudnia 2018 Nick: No Pr0blemWiek: 21Link do BanID:Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: to zale偶y od dnia, cz臋sto jest, 偶e聽 caly dzie艅 mam a czasami sprawy prywatne nam nie pozwol膮 aby wej艣膰.Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): TakCo艣 o sobie:mieszkam w Rybniku, jestem m艂odym tat膮, kt贸ry pracuj臋 jako operator maszyn do ci臋cia stali. Na codzie艅 ucz臋szczam na treningi mma.Do艣wiadczenie:jest, lecz jaki艣 czas temu kwestia czasu i przypomnieniaDlaczego Ty:przed przerw膮 by艂em tutaj w ubt pod nickiem TiBlU i my艣l臋 偶e ka偶dy widzia艂 moj膮 prac臋:) BanID wyslejak z pracy wr贸c臋 podanko na telefonie pisz臋聽 pozdrawiam Livio doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Grudnia 2018 #539328 Udost臋pnij Napisano 13 Grudnia 2018 Zestaw na pw, 3 dni na rozwi膮zanie. No Pr0blem doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Grudnia 2018 #539412 Udost臋pnij Napisano 13 Grudnia 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl No Pr0blem doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi