No Pr0blem Napisano 13 Grudnia 2018 #539303 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Nick: No Pr0blemWiek: 21Link do BanID:Ile czasu dziennie spędzasz na forum: to zależy od dnia, często jest, że caly dzień mam a czasami sprawy prywatne nam nie pozwolą aby wejść.Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): TakCoś o sobie:mieszkam w Rybniku, jestem młodym tatą, który pracuję jako operator maszyn do cięcia stali. Na codzień uczęszczam na treningi mma.Doświadczenie:jest, lecz jakiś czas temu kwestia czasu i przypomnieniaDlaczego Ty:przed przerwą byłem tutaj w ubt pod nickiem TiBlU i myślę że każdy widział moją pracę:) BanID wyslejak z pracy wrócę podanko na telefonie piszę pozdrawiam Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Grudnia 2018 #539328 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Zestaw na pw, 3 dni na rozwiązanie. No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Grudnia 2018 #539412 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi