TorNikTM Napisano 14 Grudnia 2018 #539537 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Dzień dobry chciałbym zgłosić podanie na Administratora serwera only mirage. Mam 15 lat i ostatnio sporo gram na tym serwerze lecz praktycznie nie spotykam adminów a za to jest dość sporo cheaterów przez których gracze odchodzą z serwa. Zalęzy mi głównie na tym żebym mógł oszustów banować gdyż gra staje się niekomfortowa i nieprzyjemna. Dlaczego akórat ten serwer? Ponieważ strasznie podoba mi sie atmosfera tam panująca oraz poznałem tam fajne osoby , jestem codziennie aktywny na serwerze i mam aktywne konto prime, z csem mam styczność 3 lata i byłem pare razy adminem na niektórych serwerach lecz one poupadały. Myślę że rozważycie to podanie i przyjmiecie mnie do administracji. załącze jeszcze link do mojego konta steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198348341614/ Mam prośbę jak by dało się szybko to załawtić to był bym wdzięczny i prosze o kontakt Edytowane 14 Grudnia 2018 przez TorNikTM nie lubie czekać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceCoop Napisano 14 Grudnia 2018 #539538 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Cytat Spoko morda xD -Mutacja -ogar TorNikTM dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi