Gumi555 Napisano 16 Grudnia 2018 #539735 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Twój nick podczas gry: Gracz | " tu była reklama ... " Godzina, data zdarzenia: 9:45, 16.12.2018 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 13938231 Uzasadnienie: Witam, chciałem prosić o UB , dzisiaj wbiłem na chwile na serwer zanim ogarnąłem ze mam nick ustawiony z jakaś reklama innego serwera to wyłapałem perma. Steam zainstalowałem wczoraj po długiej przerwie i jeszcze nie ogarnąłem cfg żeby się zabezpieczyć przed takimi akcjami , a szkoda by było bo kiedyś u was sporo grałem ;D Przepraszam za reklamę i zaraz już postaram się zablokować nickname żeby nie było takich akcji. Aczkolwiek + za czas reakcji admina no ale można było najpierw napisać bo od następnej rundy już nick miałbym zmieniony :) Pozdrawiam, Tomasz Cie. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Gracz | xxxxxxxxxxx [AMXBans] Reason : ' REKLAMA ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 13938231 ' [AMXBans] Your IP : ' 79.191.7.65 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Grudnia 2018 #539737 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Okey wyjaśniłeś sytuację, jeśli taka sytuacja się powtórzy zapomnij o kolejnym ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Grudnia 2018 #539738 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi