Mefedr0n Napisano 16 Grudnia 2018 #539781 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Nick: Kolqu Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): dosc spore :D Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mocne 8 Staż w CS-sie: Mniej niz 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Moje przygody z adminowania zaczely sie dobrze , ogolnie zaczynam od tego ze bylem adminem na Paintballu :D , jeszcze dodatkowo na hs . Nic dodac nic ujac ale gram dosc sporo w cs 1.6 to moja ulubiona gra :D . Moje relacje z Adminami na innym koncie byly dobre ;D , nikt moze mnie nie pamietac (ale to szczegol) . Przejdzmy do rzeczy :/ . Dlaczego ty ? , mysle , ze bede swiecil przykladem dla graczy i pokazac co to jest wspaniala gra :). Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godziny , zdarzy sie ze 4 :D Kontakt: TS3 , Steam https://steamcommunity.com/id/1292311/ , Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Kolqu/80.72.40.110:27027/ (Slabe ale to nowe konto wiec nie oszukujmy sie ) Wymagania - Wchodzenie raz dziennie na forum; + - Minimum 16 lat; + - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; Sprawdze sie :D - Minimum 30h przegrane na serwerze; - - Obowiązkowo aktywne konto steam; + - Posiadanie mikrofonu; + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BosoPrzezSwiat Napisano 16 Grudnia 2018 #539786 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) - wiek amx do sprawdzenia + steam - Gt Jak sie poprawisz (gt) to może dostaniesz na próbę aktualnie moje zdanie to na NIE Edytowane 17 Grudnia 2018 przez BosoPrzezSwiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 17 Grudnia 2018 #539876 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Jestem na Tak +widzę na serwie +steam +Kultura @Lemon_Haze @Marcineeek. @wyklety09 @Marcineeek.Nie jesteś dużo starszy od niego Edytowane 17 Grudnia 2018 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 17 Grudnia 2018 #539907 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Jestem Na NIE Amx + GT - Pograj z 2-3tyg i będę na TAK Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Marcineeek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyklety09 Napisano 18 Grudnia 2018 #540011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Jestem na Tak Często widzę na servie +amx GT trochę słabe ale zobaczymy jak będzie +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 18 Grudnia 2018 #540014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Podanie przyjmuję Na okres próbny sprawdzimy co potrafisz Jak będziesz się sprawdzał to zostaniesz a jak nie to będziemy musieli się pożegnać Zgłoś się do H@ z powodem dodania flag Edytowane 18 Grudnia 2018 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 18 Grudnia 2018 #540015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi