Patyk 4 Posted December 18, 2018 (edited) .:|H|Q|A|:. Nabija godziny na spect. Nie reaguje na skargi na [email protected] Na serwerze panuje nieład, ludzie latają na komendach, łamany jest regulamin,a on nic. Po 1 przerwa np na papierosa czy wyjście do sklepu też czasem musi być *** kto pali papierosa przez 20min? Po 2 osoby na cmd banuje jak tylko widzę *** Jednak osobę o nicku: Jelen zbanowałeś dopiero pod koniec dd2_long, a biegał od początku Po 3 siedzę na spekcie abyście nie wyszli z serwera że cziter Po 4 po wejściu na serwer na [email protected] widzę tylko daj perk daj daj Edited December 18, 2018 by Patyk Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5642 Posted December 18, 2018 1. Wzór 2. @.:lHlQlAl:. Share this post Link to post Share on other sites
.:lHlQlAl:. 131 Posted December 18, 2018 (edited) Po 1 przerwa np na papierosa czy wyjście do sklepu też czasem musi być Po 2 osoby na cmd banuje jak tylko widzę Po 3 siedzę na spekcie abyście nie wyszli z serwera że cziter Po 4 po wejściu na serwer na [email protected] widzę tylko daj perk daj daj Nie mam nic więcej do dodania EDYCJA Jeśli nie widzisz na serwerze w dzień jestem tylko ja praktycznie. Edited December 18, 2018 by .:lHlQlAl:. 1 GoldNM reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5642 Posted December 18, 2018 Wzoru nadal brak @.:lHlQlAl:. wyjaśnił jako OP/admin ma prawo siedzieć na spect w celu sprawdzania graczy etc. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5642 Posted December 18, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites