Patyk Napisano 18 Grudnia 2018 #540055 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 (edytowane) .:|H|Q|A|:. Nabija godziny na spect. Nie reaguje na skargi na u@. Na serwerze panuje nieład, ludzie latają na komendach, łamany jest regulamin,a on nic. Po 1 przerwa np na papierosa czy wyjście do sklepu też czasem musi być *** kto pali papierosa przez 20min? Po 2 osoby na cmd banuje jak tylko widzę *** Jednak osobę o nicku: Jelen zbanowałeś dopiero pod koniec dd2_long, a biegał od początku Po 3 siedzę na spekcie abyście nie wyszli z serwera że cziter Po 4 po wejściu na serwer na u@ widzę tylko daj perk daj daj Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Patyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 18 Grudnia 2018 #540063 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Po 1 przerwa np na papierosa czy wyjście do sklepu też czasem musi być Po 2 osoby na cmd banuje jak tylko widzę Po 3 siedzę na spekcie abyście nie wyszli z serwera że cziter Po 4 po wejściu na serwer na u@ widzę tylko daj perk daj daj Nie mam nic więcej do dodania EDYCJA Jeśli nie widzisz na serwerze w dzień jestem tylko ja praktycznie. Edytowane 18 Grudnia 2018 przez .:lHlQlAl:. GoldNM dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi